Advanced Technologies

         Η MON PLATIN PROFESSIONAL πρωτοστατεί στην αποκατάσταση της τρίχας & του τριχωτού με την προηγμένη φόρμουλα που διαθέτει, τόσο στην τακτική φροντίδα των μαλλιών όσο και στις ειδικές θεραπείες.

        Οι καιρικές συνθήκες και οι τεχνικές εργασίες αφαιρούν από τα μαλλιά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, καθώς επίσης και την φυσική ενυδάτωση τους, που είναι δύσκολο να τα αναδημιουργήσει ξανά το ανθρώπινο σώμα. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί προϊόντων περιποίησης μαλλιών είναι η αποκατάσταση των μαλλιών - η επαναφορά των ζωτικών ιδιοτήτων που έχουν υποβαθμιστεί.

        Η αντικατάσταση αυτών των σημαντικών συστατικών που έχουν χαθεί με στοιχεία ικανά να επαναφέρουν την τρίχα στην αρχική της μορφή και ποιότητα χαρακτηρίζει την αναγνώριση και επιτυχία της Mon Platin Professional Natural Silk therapy & Black Caviar παγκοσμίως.

          Η φροντίδα διαρκείας που εξασφαλίζει η ολοκληρωμένη σειρά με Μαύρο Χαβιάρι & Πρωτεΐνη Μεταξιού, οφείλεται κυρίως:

 

TECHNOLOGY MP269:

Πρωτοποριακή τεχνολογία απορρόφησης 2-φάσεων αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Mon Platin. Η τεχνολογία MP 269 επιταχύνει τη διαδικασία απορρόφησης & ενεργοποίησης υψηλής συγκέντρωσης δραστικών συστατικών, επιτρέπει την άμεσση ενσωμάτωση τους και δίνει τη διπλή διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Anti Break Safe Guard TECHNOLOGY: 

Πρωτοποριακή ανακάλυψη από τα εργαστήρια της Mon Platin Professional, με ένα μοναδικό σύμπλεγμα που παράγει, φυσικά συστατικά συμπλήρωσηςτης τρίχας με τη χρήση καινοτόμας τεχνολογίας. Νέα επαναστατική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία που αναπτύχθηκε σε Ελβετικά Εργαστήρια.

Το Anti Break Safe Guard περιλαμβάνει το Niosomal System (μικροσκοπικές ελασματοειδείς δομές με εξαιρετική διεισδυτική ικανότητα) εξασφαλίζοντας 100% τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στο φλοιό της τρίχας. Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός με αμινοξέα, που σε συνέργεια με το Niosomal System, ενισχύει την τρίχα και την προστατεύει κατά τη εντατική διαδικασία λεύκανσης / χρωματισμού.

TECHNOLOGY Anti Break Safe Guard μέσα στη βαφή Anti Break Hair Color!Σε αντίθεση με όλες τις άλλες βαφές μαλλιών που είναι διαθέσιμες σήμερα στους Hair Designers,η Anti Break Hair Color διαθέτει μία καινοτόμα τεχνολογία προστασίας, που συνδυάζει βαφή και περιποίηση των μαλλιών σε μία τεχνική εργασία.Η κρέμα βαφής περιέχει το ιδανικό σύμπλεγμα προστασίας Anti Break Safe Guard, που διαπερνά την ίνα της τρίχας(δισουλφιδικούς δεσμούς) κατά τη διάρκεια της βαφής, συνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς, τους ενισχύει και προστατεύει τη φυσική δομή τους, χωρίς να αλλοιώνει το αποτέλεσμα της βαφής.

Trio Complex TECHNOLOGY:

Με το Trio Complex, είμαστε σε θέση να προτείνουμε την επαναστατική βαφή Anti Break Hair Color, για  μέγιστη προστασία και λάμψη της ίνας της τρίχας κατά την βαφή, καλύπτοντας πλήρως και την ανάγκη για νέες αποχρώσεις και υπέροχο χρώμα στα μαλλιά.
1) Crystaline Velvet Cream - διάφανη βελούδινη κρέμα με χρωστικά, που περιέχονται ομοιόμορφα και σε υψηλή ποσόστωση μέσα στην κρέμα. 
2) Color NanoTechnology-δραστικά νανομόρια χρωστικών για ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα, που εγγυάται την εκπληκτική κάλυψη στα πυκνά, λευκά μαλλιά,

3) Anti Break Safe Guard, -διεισδύει στις ίνες των μαλλιών,  ενισχύει τους δισουλφιδικούς δεσμούς και πυκνώνει την εσωτερική "σπονδυλική στήλη" των μαλλιών.  

Τρία συστατικά που συνθέτουν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ τεχνολογία Trio Complex, για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα και ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ  με τη επαναστατική  Mon Platin Anti Break Hair Color.!!!!

Thermo Builder TECHNOLOGY:

Επαναστατικό Προιόν με κατοχυρωμένη τεχνολογία.Το Thermo Builder είναι ένα μοναδικό προϊόν  με ειδική μοριακή δομή που σφραγίζει τα στρώματα της τρίχας, για μαλλιά λεία, εύπλαστα, με υγιή λάμψη. Η  μοριακή δομή της φόρμουλας του, αναδομεί την τρίχα μέσω της θερμότητας. Γεμίζει και ενυδατώνει και την πιο ταλαιπωρημένη-αφυδατωμένη τρίχα σε όλο το μήκος της. 

PIGMENTS  NANOTECHNOLOGY

Μετά από μια διεξοδική έρευνα της συμπεριφοράς των χρωστικών μέσα στην βαφή, τα εργαστήρια της Mon Platin με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας, έβαλαν μέσα στη βαφή Nano-χρωστικά, δηλαδή χρωστικά σε καθαρό μέγεθος Nano, και πέτυχαν να προσθέσουν κατά 67% περισσότερα χρωστικά μέσα στη βαφή.

Τα χρωστικά έχουν ταξινομηθεί με τέτοιο εξειδικευμένο τρόπο ώστε να είναι μοριακά συμβατά με την κρέμα βαφής που χαρίζει τρισδιάστατο αποτέλεσμα, μέγιστη κάλυψη των λευκών (100%) καθώς και πλήρη επικάλυψη της φθοράς του χρόνου για πιο φυσικά , λαμπερά μαλλιά.

Αυτή είναι η βαφή του μέλλοντος - η Anti Break Hair Color.

 

ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

Το Μαύρο χαβιάρι διατηρεί μακροπρόθεσμα την απαλότητα, τη ζωντάνια και την δύναμη των μαλλιών, ενώ προσθέτει ζωτικής σημασίας συστατικά . Το Μαύρο χαβιάρι περιέχει υψηλή συγκέντρωση ελαίων και πρωτεΐνες, μεταλλικά άλατα (κυρίως φωσφόρο και κάλιο ), βιταμίνες Α, D , Β2 και Β12, καθώς και σίδηρο, μαγγάνιο , σελήνιο , μαγνήσιο , μικρό- στοιχεία και αμινοξέα.

 

ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΜΕΤΑΞΙΟΥ

Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του χορίου εξασφαλίζοντας την παροχή απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στα τριχοθυλάκια για ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Με ενυδατικές ιδιότητες, βελτιώνει τον μεταβολισμό του τριχωτού, διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος, προωθεί την επούλωση πληγών & ουλών.

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ & ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Εξειδικευμένη φόρμουλα για την ισορροπημένη και αποτελεματική συνέργεια ευεργετικών εκχυλισμάτων, αιθέριων ελαίων και βιταμινών, όπως Ιπποφαές, Argan , Macadamia, Τζοτζόμπα, Αλόη, και Βιταμίνες V1, V5, V3, V12, E,  κ.ά.

 

ΜΕΤΑΛΛΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Για αιώνες οι μυστικές θεραπευτικές & καλλυντικές δυνάμεις της Νεκράς Θάλασσας χρησιμοποιήθηκαν από τους βασιλείς για να αναδείξουν την ομορφιά τους.. έχουν ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα, οξυγονώνουν, θεραπεύουν, ενυδατώνουν, συσφίγγουν. Σήμερα οι πελάτες της ΜΟΝ PLATIN μοιράζονται το πιο αρχαίο μυστικό ανανέωσης και βαθιάς ενυδάτωσης. Εντάσσουν στην καθημερινή τους περιποίηση προϊόντα που περιέχουν τα θαυματουργά ορυκτά και αφήνουν το δέρμα τους να αναπτύξει την εσωτερική του δύναμη αναγέννησης.

ž

Τα προϊόντα προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, ενισχύοντας παράλληλα και την προστασία τους από το θερμικό styling.

 

Εγγυώνται την εύκολη και άριστη συντήρηση μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο .

© 2018 by Mon Platin Greece